Конференція у ВП НУБіП Україїни "Ніжинський агротехнічний інститут"

28 квітня 2018 року
ВП НУБіП НАТІ

 27 квітня 2018 року члени гуртка «Глобалізація та європейська інтеграція» разом з старшим викладачем Богач Л.В. взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасна соціально-економічна система: парадигми, завдання і тенденції» з нагоди 120-річчя Національного університету біоресурсів і природокористування України, яка відбулася на базі Ніжинського агротехнічного інституту.
 Конференція, присвячена питанню формування сучасної соціально-економічної системи, яка в свою чергу об’єднала наукові доробки понад 200 учасників з 9 країн та 15 областей України. Більш 60 установ та організацій узяли участь у науковому заході. Серед учасників були: студенти, аспіранти, молоді науковці і досвідчені імениті вчені, що мають власні наукові школи.


 

 Головними спікерами конференції були: професор кафедри маркетингу та управління бізнесом Національного університету «Києво-Могилянська академія» Володимир Россоха, завідувач кафедри географії Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Микола Барановський, завідувач кафедри економіки і управління Конотопського інституту Сумського державного університету Дмитро Власенко, старший науковий співробітник Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка Олег Кондратенко.

 Цей день був надзвичайно корисним, цікавим та пізнавальним для студентів, які висловлюють вдячність Ніжинському агротехнічному інституту за надану можливість долучитися до унікального заходу. Студенти відмітили відмінну організацію заходу та теплу дружню атмосферу, які стали справжнім простором для творчості, радості від спілкування та надихали до пізнання. Організаторам конференції члени гуртків дякують за оглядову екскурсію містом Ніжин: відвідали Ніжинський Педагогічний Університет, який свого часу закінчив Микола Васильович Гоголь, унікальний музей «Поштова станція», в якому перетнулись долі багатьох видатних людей. І це єдиний в Україні музей, який демонструє розвиток поштової справи на теренах країни, від XVII та до початку XX століть.

 Впевнені, що резолюція учасників конференції сприятиме розробці ефективного функціонування сучасної соціально-економічної системи.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook