Рене Бекер і Райнер Закс навчали веденню біодинамічного сільського господарства на теренах України

3 травня 2018, 8:00

Мета біодинамічного сільського господарства може бути визначена як зцілення землі за допомогою агрономічних та динамічних методів (спеціальні препарати на основі трав та компостів), відродження, збереження біорізноманіття, формування та підтримка місцевого пейзажу, забезпечення людей якісними продуктами харчування, розвиток Людини та її соціальних відносин, а також усвідомлення її місця у загальному космічному бутті.


Антропософія Курсу Р. Штайнера по cільському господарству вчить розумінню гармонії у природі, глобальних процесів взаємозв'язку процесів в грунті, ріст і розвиток рослин, необхідність ведення екологічного тваринництва, примінення біодинамічних препаратів у відповідності до космічних біоритмів.

Активну участь у обговоренні питань біодинамічного тваринництва узяла докторант кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька - Кучерук Марія.

Велика подяка приймаючій стороні - біодинамічному господарству "Жива земля Потутори" в особі Івана Бойка, Юлії Бойко, Христині Лібгерхер, лекторам Рене Бекер і Райнеру Заксу, координаторам Проекту Марині Богданьок (Франція) та Олені Раковій (Україна) ГС Органічна Україна.            

 

Кучерук Марія, докторант

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook