Мандзюк Михайло - золотий призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт магістрів “Інноваційні розробки з технічного оснащення процесів тваринництва”.

26 квітня 2018, 12:49
м. Харків, ХНТУСГ імені Петра Василенка

 

 

25-26 квітня 2018 року на базі Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка відбувся семінар “Сучасне інноваційне технічне обладнання тваринницьких ферм і методики викладання дисциплін” для завідувачів кафедр (провідних викладачів) з технічного забезпечення тваринницької галузі. Захід відбувся за підтримки міністерства освіти і науки України та державної установи «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта».

 В семінарі прийняли участь представники Департаменту агропромислового розвитку ХОДА, ВНЗ, науково-дослідні установи та провідні фірми-виробники сучасного технологічного обладнання для тваринництва.

У рамках семінару відбувся всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт (випускних робіт) магістрів “Інноваційні розробки з технічного оснащення процесів тваринництва”.

Диплом першого ступеня отримав випускник магістратури механіко-технологічного факультету НУБіП України Мандзюк Михайло Юрійович  (спеціальність 208 «Агроінженерія», магістерська програма «Технології і техніка  у тваринництві»). Робота на тему «Обґрунтування комплекту машин для молочно-товарної ферми з дослідженням пристрою для переддоїльної обробки вимені на автоматизованих доїльних установках» присвячена впровадженню роботизованих систем у господарствах, що спеціалізуються на виробництві молока. Робота виконана під керівництвом к.т.н, доцента кафедри механізації тваринництва Потапової С.Є.

  


Завідувач кафедри механізації тваринництва

к.т.н., доцент Хмельовський В.С.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook