Збірна НУБіП України чемпіони Голосіївського району з волейболу

24 квітня 2018 року

      23 квітня 2018 року в спортивному комплексі КНУ ім. Тараса Шевченка відбулася фінальна частина відкритого турніру з волейболу серед збірних команд професорсько-викладацького складу закладів вищої освіти, які розташовані на території Голосіївського району міста Києва. У фінальному двобої зустрілися дві найкращі збірні: НУБіП України і КНУ ім. Тараса Шевченка.

     Наша збірна команда у складі: капітана – Віталія Шмаргуна (завідувача кафедри соціальної роботи і психології), Анатолія Остапчука (декана факультету аграрного менеджменту), Володимира Калуги (кафедра історії і політології), Ігоря Дьогтєва (кафедра фізичного виховання), Миколи Вишневського (кафедра фізичного виховання), Сергія Вербицького (кафедра фізичного виховання), Володимира Шапошника (науково-організаційний відділ якості, стандартизації та метроології УЛЯБП АПК) та Віталія Коваленка (кафедра кормовиробництва, меліорації і метеорології) поступилася суперникам у першій партії з рахунком 22:25. Та це не засмутило наших гравців, а тільки додало запалу. У наступних двох партіях збірна НУБіП України була налаштована лише на позитивний результат, демонструючи чудову командну гру, високу спортивну майстерність та волю до перемоги. У підсумку – 2-1 (22:25, 25:22, 16:14) на нашу користь! Окрема подяка групі підтримки на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашою.

     Отже, збірна НУБіП України чемпіони відкритого турніру з волейболу серед збірних команд професорсько-викладацького складу закладів вищої освіти, які розташовані на території Голосіївського району міста Києва, а найкращим гравцем турніру визнано Віталія Шмаргуна.

Вітаємо чемпіонів та дякуємо за позитивні емоції подаровані під час гри глядачам!

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook