Відбулася відкрита лекція доктора сільськогосподарських наук, професора Трокоза Віктора Олександровича

24 квітня 2018, 8:30

17 квітня 2018 року відбулася відкрита лекція з дисципліни «Фізіологія сільськогосподарських тварин» професора кафедри біохімії і фізіології тварин ім. академіка М.Ф.Гулого, доктора сільськогосподарських наук, професора Трокоза Віктора Олександровича. Студенти 1 курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів напряму підготовки 6.090102 – “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” прослухали лекцію на тему: «Кров – внутрішнє середовище організму».


Окрім студентів цікаву лекцію із задоволенням відвідали: завідувач кафедри біохімії і фізіології тварин ім. академіка М.Ф.Гулого, доктор ветеринарних наук, професор Томчук В.А.; доктор педагогічних наук, професор Кліх Л.В.; доктор ветеринарних наук, професор Грищенко В.А.; доктор біологічних наук, професор Калачнюк Л.Г.; доцент кафедри фармакології та токсикології Бойко Г.В.; доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Бойко Н.І.; доценти кафедри біохімії і фізіології тварин ім. академіка М.Ф.Гулого Цвіліховський В.І., Арнаута О.В., Журенко О.В., Криворучко Д.І.
Під час лекції студенти отримали інформацію щодо ролі крові у метаболічних процесах в організмі сільськогосподарських тварин; детально розібрали функції клітин крові; процес згортання та його регуляцію; групи крові та їх сумісність у тварин. Віктор Олександрович продемонстрував цікаву презентацію з ілюстраціями та короткими відеороликами для кращого сприйняття матеріалу, активно залучав студентів до діалогу під час читання лекції.


Професор Трокоз Віктор Олександрович блискуче володів матеріалом, лекція була доступною і зрозумілою для студентів. За результатами анкетування було відзначено, що лекцію прочитано на високому методичному рівні.
 

Доцент кафедри біохімії і фізіології
тварин ім. академіка М.Ф.Гулого
Криворучко Д.І.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook