Іськович Андрій і Панасюк Петро - бронзові призери студентських наукових робіт з спеціальності "Охорона праці"

13 квітня 2018, 13:55
м. Харків, ХНАДУ

 

Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з спеціальності «Охорона праці»

 
13 квітня 2018 року на базі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету було проведено підсумкову конференцію Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Охорона праці». Під час конференції відбувся захист 25 найкращих студентських наукових робіт, які відібрали експерти конкурсної комісії з числа робіт, які надійшли на конкурс (всього на розгляді перебувало 86 робіт).
Від Національного університету біоресурсів і природокористування України до участі у ІІ етапі конкурсу за рішенням організаційного комітету було представлено роботу студентів І-го курсу магістратури механіко-технологічного факультету Андрія Анатолійовича Іськовича та Петра Миколайовича Панасюка на тему «Оцінення небезпеки подальшого використання тракторів з експлуатаційними дефектами у деталях вузлів». Роботу було виконано під керівництвом завідувача кафедри охорони праці та інженерії середовища Олександра Володимировича Войналовича.

 

У результаті захисту представленої наукової роботи студентів Андрія Іськовича та Петра Панасюка було нагороджено дипломами ІІІ-го ступеня.
Іван Роговський

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook