Як голосіївська весна стала хогвартською

18 квітня 2018 року
актова зала корп. №3

 … Перед початком оглядів творчих програм другого конкурсного дня журі було ще переповнене враженнями і емоціями від перегляду попередніх виступів. Згадували креативність майбутніх біотехнологів і авторські поезії лісників, вокальні здібності економістів і артистизм ветеринарів, обговорювали, які ж номери можна відібрати для гала-концерту фестивалю, передбачали, що ж цікавого побачать сьогодні. І цікавого виявилося дуже багато, бо вже перша програма (факультет тваринництва і водних біоресурсів) перенесла фестиваль аж у Хогвартс, де сам Дамбладор (третьокурсник Володимир Дячук) і Гаррі Потер (першокурсник Олександр Потупа) представляли здібності студентів-«тваринодорців». Уже знайомий публіці Іван Артамонов представив авторський твір «Літня злива», справжній подарунок гостям з Білорусі зробила другокурсниця Анна Кнуренко, виконавши білоруську народну пісню, і дуже приємно, що «Голосіївську весну» ( чи то вже Хогвартську?) прикрасили першокурсники Олександр Маринін і Катерина Звержинська.

     Легким, веселим і професійним було прочитання трагікомедії Івана Карпенка-Карого «Мартин Боруля» театром ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження «Тесла». Члени журі, які були присутні на «Голосіївській весні-2017» «Теслу» пам’ятають добре, настільки оригінальною була їх програма минулого року. Артисти-енергетики не підвели: при обговорення члени журі відзначили, що яку б п’єсу не грали ці студенти, вони роблять це далеко не як аматори. Та була в енергетиків і новинка – відкриттям фестивалю, мабуть, стане студент першого курсу Віктор Метлін і його вокал («Human»), який вразив і журі, і глядацьку залу.
     А от краща студентка Києва Євгенія Дошка (юридичний факультет) вкотре здивувала своїми талантами. Вона і сценарій написала, і головну роль у ньому виконала, і авторську поезію читала, і народні пісні співала, і.., і.., і… Воістину: талановиті люди талановиті у всьому! А ще Женязуміла згуртувати студентство свого факультету навколо власних ідей і показати, якою важливою є роль лідера у спільній роботі. Деканові юридичного факультету Олені Сергіївні Ярій, яка, до речі, також була учасницею-акторкою у концертній програмі, є за що пишатися своїми студентами!
     Що ж, весна у розгарі, пристрасті – також. У нас чим далі, тим цікавіше, тож не забувайте приходити на перегляди і насолоджуватися!
Ірина Майданюк
Фотозвіт:
 

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook