Ціль ̶ нитка Аріадни на шляху до успіху

18 квітня 2018 року

17 квітня продовжилася робота неформального англійського розмовного клубу «LEADERSHIP. RISE-UP. FUTURE LEADERS OF UKRAINE». Проведення такого типу зустрічей стала доброю традицією на нашому факультеті.

 

Спікери Уейн Моріс та Марті Гейтс почали семінар із заохочування присутніх до дискусії на тему постанови та досягнення цілей. На прикладі планування подорожі до Парижу Марті спробував донести присутнім важливість самого процесу планування кінцевої мети, щоб дорогою до Парижу не заїхати випадково до Варшави. Ставлячи перед собою мету, варто врахувати методику SMAC, яка допоможе виміряти саму ціль, усвідомити її та переконатися, що вона досяжна, стимулювати її досягненню.

 
Також лектор наводив приклади з власного життя, які закарбовуються в пам’яті. 

Ключовими темами сьогоднішньої зустрічі стали «Сім принципів до здобуття багатства» та «Сім рішень до досягнення успіху», також було порушено питання стосовно внутрішньої мотивації студентів та лідерство.

Учасники мали змогу не тільки чути живу англійську мову, але й отримати загальне враження про роботу перекладачів, і унікальну можливість отримати життєвоважливі настанови та поради у сфері бізнесу та особистісного росту.

 

Лектори також зосередили увагу публіки на особистісному розвитку і зауважили, наскільки важливим є розуміння свого внутрішнього «Я», своїх переваг та недоліків. Містер Моріс також говорив про те, що включає в себе робота у великій міжнародній компанії – що саме роботодавці шукають у майбутніх робітниках, які характеристики є найважливішими і чого варто очікувати у майбутньому. 

Містер Моріс зауважив, що його досвід роботи дозволив глибше зрозуміти те, наскільки важливо в першу чергу змінювати себе – адже це є запорукою успіху. Лектори говорили про те, що важливим є показати себе та свої досягнення, і не лише добре навчатися, а й брати активну участь у громадському житті, змінювати його та робити усе для розвитку світу навколо себе. Але лектор говорив не лише про робочі аспекти життя – він наголосив, що особистий успіх та кар’єра взаємопов’язані, вони не можуть існувати окремо, і що зміни в одному аспекті життя завжди тягнуть за собою зміни в іншому.

Атмосфера була дружня, учасники активно задавали запитання лекторам, а пізніше присутні отримали сертифікати учасників семінару.

У кінці зустрічі гості з Америки нагородили найактивніших студентів солодкими подарунками.


Олена Бабенко, доцент кафедри романо-германських мов і перекладу, 
студенти наукового гуртка «Подорож країнами та континентами»


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook