За новими знаннями до НУБіП України завітали лікарі ветеринарної медицини

17 квітня 2018, 16:25

З 16 квітня 2018 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, на базі факультету ветеринарної медицини спільно з ННІ післядипломної освіти розпочали роботу курси підвищення кваліфікації за напрямками:
1.    Керівники і спеціалісти Держпродспоживслужби.
2.    Керівники та спеціалісти регіональної служби ДВСКН на державному кордоні та транспорті.
3.    Уповноважені (офіційні) лікарі ветеринарної медицини.
4.    Лікарі ветеринарної медицини-токсикологи.

На факультеті ветеринарної медицини слухачів курсів підвищення кваліфікації приймав заступник декана факультету ветеринарної медицини з питань післядипломної освіти Бойко Григорій Васильович.

Слухачів було ознайомлено з новим освітнім курсом розвитку університету та перевагами навчання в НУБіП України. Наголошено, що факультет ветеринарної медицини веде підготовку за двома спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Також увагу акцентовано на можливості комерційного стажування фахівців ветеринарної медицини приватних структур на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти НУБіП України. Наголошено про можливість вступу до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та магістерські програми які функціонують в ННІ післядипломної освіти. Особливо підкреслено, що НУБіП України залишився єдиним університетом, що проводить  післядипломну підготовку лікарів ветеринарної медицини за державним замовленням.

Після занять Стегней Микола Михайлович, доцент кафедри анатомії та гістології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка, презентував слухачам курсів підвищення кваліфікації «Музей анатомії».

Крім того всіх слухачів було запрошено на ХХХVII Міжнародний фестиваль «Голосіївська весна–2018» який стартує саме в цей день, а визначним є те, що в перший день буде огляд художньої самодіяльності факультету ветеринарної медицини.

Бойко Г.В.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook