Майбутні абітурієнти знайомляться з НУБіП

16 квітня 2018 року

         Вихідні дні студенти найчастіше присвячують рідній домівці, проте повернення до міста дитинства – це ще й чудова нагода поспілкуватися із друзями, які здійснюють професійний вибір. Отож і студенти-психологи скористалися нагодою відвідати школу, у якій минув не один рік навчання. Студентка-першокурсниця Теплицька Анна завітала до учнів 11-го класу Джулинської школи І-ІІІ ступенів.

Спочатку вона докладно розповіла про переваги навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, детально зупинилася на тих спеціальностях, які можна здобути на гуманітарно-педагогічному факультеті. Потім запросила учнів до перегляду роликів про університет та факультет, що викликало особливий інтерес випускників, адже краще один раз побачити, аніж 100 разів почути.

Відтак запропонувала живий діалог. Низка питань, здавалось, була нескінченною. Насамперед допитливі одинадцятикласники поцікавилися ставленням самої гості до навчання в університеті – «Чи подобається тобі бути студенткою цього університету». Відповідь була очевидною: «Сама навчаюсь, дуже подобається, тому й вас запрошую!» Такий дотеп спричинив активність співрозмовників, тепер запитання були різними: про якість навчання, складність опанування знань, доступність навчального матеріалу для першокурсників, рівень його складності, умови проживання в гуртожитку, можливість стажування за кордоном…

Розмова виявилася щирою, навіть найменший слухач, молодший братик одного зі школярів, підніс руку, коли Анна запитувала, хто з присутніх зацікавився інформацією, тому й він отримав буклет у подарунок. Маленький Сергій сказав, що коли підросте, то обов’язково буде філологом, адже залюбки вивчає англійську мову. На навчання він приїде тільки до НУБіП – підростає надійна зміна нинішніх студентів.

На фото Анна Теплицька з випускниками рідної школи.

 

Матеріал підготувала

доцент кафедри соціальної роботи та психології

Л. Омельченко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook