ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР ПРОФЕСІЇ – ВАЖЛИВИЙ КРОК У ЖИТТІ КОЖНОЇ ЛЮДИНИ

12 квітня 2018 року
м. Попасна

  В ринкових умовах головною метою профорієнтації виступає формування покоління, здатного до професійного самовизначення, коли не мода, а саме пізнавальний інтерес, розуміння наукових основ людської праці стають основою професійного вибору.

    12 квітня 2018 року на базі районного будинку культури, в рамках профорієнтаційної роботи, для закладів загальної середньої освіти Попаснянського району, була запрошена доктор педагогічних наук, професор кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті Національного університету біоресурсів і природокористування України

    Тверезовська Ніна Трохимівна, яка виступила з ґрунтовною та змістовною доповіддю про навчальний заклад. Рекламний ролик водночас і вразив, і зацікавив учнів різноманітністю спеціальностей, сучасною матеріально-технічною базою навчального закладу тощо.

   Нарада директорів 27 закладів загальної середньої освіти, на якій були продемонстровані можливості закладу вищої освіти (НУБіП України), дозволила покроково відобразити переваги навчання у зазначеному закладі.


  На заході також були присутні голова районної державної адміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації – Сергій Шакун, начальник відділу освіти – Марина Донцова, заступник начальника відділу освіти Валентина Шулік, які звернулися до випускників зі словами підтримки у цьому важливому та відповідальному питанні, оскільки від правильного підходу до вибору професії, буде залежить їх подальше професійне визначення.

голова районної державної адміністрації
– керівник районної військово-цивільної адміністрації,
Валентина Шулік,
заступник начальника відділу освіти

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook