Відбулась відкрита лекція доц. кафедри філософії Данилової Т.В. на тему «Сучасна світова філософія»

13 квітня 2018, 9:00

У відповідності до виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять на гуманітарно-педагогічному факультеті, 12.04.2018 р. на 1 парі в аудиторії 128 навчального корпусу № 3 відбулася відкрита лекція канд. філос. н., доцента кафедри  філософії Данилової Тетяни Вікторівни з дисципліни «Філософія» для студентів 1 курсу ННІ післядипломної освіти (спеціальність «Туризм») на тему «Сучасна світова філософія». На лекції були присутні викладачі кафедри філософії: д. філос. н., проф. Сторожук С.В., канд. філос. н., доцент Супрун А.Г., канд. філос. н., доцент Кичкирук Т.В., канд. філос. н., доцент Горбатюк Т.В., канд. філос. н., доцент Матвієнко І.С. В гості до своїх колег-туристів завітали студенти гуманітарно-педагогічного факультету (спеціальність «Професійна освіта») на чолі з заступником декана гуманітарно-педагогічного факультету канд. пед. наук, доцентом Буциком І.М.

Актуальність та сучасність теми лекції викликали зацікавленість студентів. Лекторка використовувала сучасні технічні засоби, а саме презентацію, активно залучала студентів до діалогу.

 

Присутні на відкритій лекції студенти та викладачі позитивно оцінили зміст проведеної  лекції, відзначили високий науковий рівень володіння матеріалом, культуру мови лекторки, різноманітність методів та прийомів подання матеріалу, вміння підтримувати дисципліну в аудиторії. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook