День відкритих дверей

30 березня 2018 року

         День відкритих дверей на кафедрі соціальної робота та психології був насичений подіями та цікавий від отриманих вражень запрошеними гостями. Кафедра зустріла понад 20 випускників із різних шкіл, які організовано завітали на наші заходи з м. Києва та м. Прилуки. Основна увага була акцентована на презентації для випускників шкіл відкриття нової спеціальності «Психологія», за якою в 2017 році відбувся перший набір на бакалаврат.

 

       Окрім відвідування гостями цікавих заходів університету та гуманітарно-педагогічного факультету, викладачі також продемонстрували основні здобутки кафедри соціальної роботи та психології як на освітянській ниві, так і отриманих досягненнях від співпраці з роботодавцями. Продемонстрували матеріально-технічну базу, практичну складову навчального процесу підготовки фахівців на кафедрі.

 

       Родзинкою дня відкритих дверей на кафедрі став цікавий майстер-клас (експрес-методи самооцінки особистості). Викладачі кафедри провели тестування абітурієнтів. Серед тестів переважали проективні методики: тест С.Делінгер (тест геометричних фігур), Тест на визначення самооцінки («Сходинки») тощо. Перевірити рівень креативності та оригінальності мислення майбутні студенти могли за допомогою модифікованого тесту Торенса ("Кола").

       Цей майстер-клас настільки захопив гостей, що вони навіть після виснажливої подорожі до Києва та отриманих вражень під час виступів і концертної програми, ще довго спілкувались із викладачами кафедри і не хотіли повертатися додому. 

 

Школярам бажаємо вдало скласти ЗНО та ще раз запрошуємо на навчання до нашого університету!

 

 

 

 

 

Дмитро Костюк,

доцент кафедри соціальної роботи та психології

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook