Профорієнтаційна робота кафедри на Криворіжжі: два етапи на шляху до успіху

10 квітня 2018 року

          Здійснення профорієнтаційної роботи у загальноосвітніх навчальних закладах є одним із важливих напрямів роботи викладачів кафедри соціальної роботи та психології. Ця робота змістовно передбачає надання професійної допомоги старшокласникам, сутність якої полягає у професійному самовизначенні та усвідомленому виборі ними професії.

       З метою допомоги старшокласникам Криворіжжя у виборі майбутньої професії 5 квітня 2018 року професор кафедри Шамне А.В. відвідала семінар заступників директорів  шкіл та гімназій Жовтневого та Саксаганського району м. Кривого Рогу з навчально-виховної роботи. Вона розповіла про НУБіП і закцентувала увагу управлінців на широкому спектрі спеціальностей гуманітарно-педагогічного факультету: «Журналістика», «Професійна освіта», «Міжнародні відносини», «Філологія»: німецька та англійська, «Соціальна робота», «Психологія», «Педагогіка вищої освіти» та «Управління навчальним закладом».

       Шамне А.В. також розповіла про можливість молоді навчатися за програмою подвійних дипломів, побачити світ під час проходження закордонного стажування, про різноманітні заходи для реалізації творчих здібностей студентів. Ця інформація буде донесена протягом квітні до старшокласників класними керівниками. Таким чином, кількість випускників, які дізнаються про спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету суттєво збільшиться.

       Піонером стала вчитель гімназії Лелеко А.І. (на фото). Старшокласники КНТМЛ № 16 Грані Карина, Заялова Мері, Очковський Олександр зацікавилися такими спеціальностіми як «Журналістика», «Міжнародні відносини», «Філологія»: німецька та англійська, «Психологія» (на фото).

 

Шамне А.В., професор кафедри соціальної роботи та психології

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook