Giant Light Metal Technology

6 квітня 2018, 16:06
м. Куньшань, провінція Цзянсу (Китай).

 

 

Доцент кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства Сергіенко Р. А. з 26 по 30 березня 2018 року відвідав на запрошення китайську компанію Giant Light Metal Technology (Kunshan) Co., Ltd, що є дочірньою компанією Giant Global Group, розташованої в місті Куньшань, провінція Цзянсу (Китай).

 


Доцент кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства
Сергіенко Р. А. (3 справа) в офісі компанії «Giant Light Metal Technology»
Підприємство займає площу в 285 акрів, загальна сума інвестицій становить 52 мільйони доларів США, кількість співробітників більше 1000 чоловік, річний обсяг виробництва майже 50 000 тон.
Алюмінієві сплави виплавляють у 15 і 30 тонних газових печах. Рідкий алюміній розливають на машинах напівбезперервного лиття зливків з системою фільтрів, аргоновим очищенням металу від неметалічних включень і електромагнітним перемішуванням металу в кристалізаторі.
Обробка алюмінієвих заготовок тиском відбувається на екструзійних машинах з прямим і зворотним пресуванням з зусиллям від 580 до 3600 тон. Лінія оснащена печами для гомогенізації і старіння.
На компанії засвоєно промислове виробництво напівфабрикатів і наступних виробів: безшовні труби, профілі для віконних рам швидкісних поїздів, автомобілів, ободи коліс автомобілів, рам і ободи коліс для велосипедів GIANT з деформованих алюмінієвих сплавів.

 

Алюмінієві зливки
Алюмінієві безшовні труби
Алюмінієві ободи коліс автомобілів
Алюмінієві рами і ободи коліс велосипедів GIANT

 

репост - https://nubip.edu.ua/node/45288

Іван Роговський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook