Випускниця столичної школи Вікторія Поліщук: кількістю спеціальностей НУБіП вражає

9 квітня 2018 року

     Біля стенду гуманітарно-педагогічного факультету на День відкритих дверей було людно: креативні дівчата робили всім охочим розпис за їхнім вибором. І Вікторії якраз закінчили малювати на руці розкішне зображення скорпіона, таке гарне, що я навіть поцікавилася, чи це не її знак гороскопа. Виявилося, ні, просто дуже сподобалася картинка.

 

 

– Які перші враження?
     – Я киянка, і тому з класом ми вже відвідували столичні виші, але навіть порівняно з ними НУБіП вражає. Насамперед, кількістю спеціальностей. Якщо чесно, ніде такого не бачила. І, думаю, свій університет, побувавши тут, знайшла.

– То ти ще не обрала для себе, яку б хотіла здобути?
     – Обрала. Мені цікаві ІТ-технології, і я вже поспілкувалася з представниками факультету інформаційних технологій. Але, побачивши таке розмаїття цікавинок, вирішила на цьому не спинятися і подивитися, що ще представлено на виставці. Професійна освіта, міжнародні відносини, журналістика, психологія, соціальна робота, філологія – це тільки на одному факультеті. Можливо, перегляну свій вибір. Бо, наприклад, професійна освіта дозволяє отримати не лише спеціалізований фах, а й бути викладачем.

Розмовляла Ірина Білоус

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook