ПОВІРИТИ У СВОЇ СИЛИ І ЗДІЙСНИТИ ВЛАСНІ МРІЇ

6 квітня 2018 року
НУБіП України

 Для студентів дуже важливо навчитися поєднувати навчання із різними видами громадської роботи, активним відпочинком, творчістю. Адже відомо, що це допомагає досягти більших успіхів у навчанні. Ми як другокурсники абсолютно погоджуємось із цим твердженням. І тому для нас особливо цікавою була зустріч з деканом  факультету конструювання та дизайну Зіновієм Володимировичем Ружилом, який не зважаючи на свою зайнятість, знайшов час зустрітися зі студентами напряму соціальна робота гуманітарно-педагогічного факультету. Спілкування виявися дуже продуктивним – багато нової захоплюючої інформації, фото-ілюстрації розповіді викликали жвавий інтерес у студентів, які поставили багато цікавих запитань і отримали докладні відповіді. В аудиторії панувала творча дружня атмосфера  і всі учасники залишилися задоволеними.

І хоча чимало часу сплинуло після нашого спілкування, але нам воно дуже запам’яталося і ми хотіли б поділитись своїми враженнями, адже на власному досвіді переконались у важливості таких зустрічей. Пропонуємо відгуки, які ми написали відразу після зустрічі і через рік після неї.
 
«Є люди, які уміють дати пораду, є ті, які допомагають повірити в себе, а є ті, які власним прикладом доводять, що мрії здійснюються й дивовижне поряд!
Саме такою людиною є Зіновій Володимирович Ружило. Людина з активною громадською позицією, добрим серцем і яка не просто вірить у здійснення своїх мрій, а й допомагає повірити іншим.
Здавалося б, декан факультету конструювання та дизайну – людина науки, захопленням якого має бути виключно праця у сфері креслень, конструювань та обчислень. Але, як виявилось, ці слова не про Зіновія Володимировича. Сьогодні він довів, що якщо маєш захоплення всього життя, то обов’язково знайдеш на нього час. «Один раз побувавши в горах, ви обов’язково захочете туди ще раз», - запевняє нас шановний декан. І, поспілкувавшись з ним, розумієш,  що мабуть це так і є. Адже  запал в очах, зацікавленість та бажання поділитися з нами частинкою свого життя відчувається з перших хвилин.
Хочеться подякувати від усього серця за натхнення і позитивні емоції від зустрічі. Тепер я всерйоз задумалась над підкоренням своєї першої вершини» (Вікторія Мацола).
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook