Підготовку студентів до участі в наукових заходах розпочато

5 квітня 2018 року

Хто добре запалився, той добре почав,

а добре почати — це наполовину завершити

Григорій Сковорода

 

Зазвичай квітень і травень щороку є щедрими на проведення найрізноманітніших наукових заходів. Тому безпосередня участь в них вимагає певної підготовки. 05 квітня 2018 р. у «Клубі юних теоретиків» стартували заняття з підготовки до участі в роботі наукових конференцій. Сьогоднішнє засідання ми присвятили одному із найважливіших етапів наукового пошуку – вибору теми, оскільки, як свідчить практика, правильно обрати тему – наполовину забезпечити успішне її виконання.

Увагу було приділено таким критеріям, як актуальність, новизна і перспективність, наявність теоретичної бази тощо. На власному прикладі було показано як народжуються ідеї, де їх можна почерпнути і як потрібно їх зберігати. А для того, щоб вийти за рамки теорії юним колегам було запропоновано тут же обрати тему наукової доповіді на одну із запропонованих конференцій. Окрім того, кожний учасник отримав домашнє завдання, погодився на роботу в режимі он-лайн і уже з вівторка плануємо подати перші заявки для участі у всеукраїнських конференціях.

 Учасники засідання від 04 квітня 2018 року

 

Зліва направо: перший ряд: Іванова Валентина, Тамара Тищенко, Катерина Гаєва, Марина Руда; другий ряд: Віра Качур, Аліна Мартьянова, Катерина Бамбуза, Марина Масько


Віра Качур,

науковий керівник «Клубу юних теоретиків»,

завідувач кафедри теорії та історії держави і права

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook