Призери ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт кафедри обліку та оподаткування

4 квітня 2018 року

 30 березня 2018 року в Національній академії статистики, обліку та аудиту України проведено Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» з метою підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого розвитку та активізації науково-дослідної роботи. Конкурс проводився у 2 етапи:
• перший – заочний (рецензування студентських наукових робіт);
• другий – очний (підсумкова науково-практична конференція щодо захисту робіт).
До участі в конкурсі подано 141 студентська наукова робота з вищих навчальних закладів України. Наш університет представляли Юлія Шендерівська, студентка магістратури 1-го року навчання – тема роботи «Облік біологічних активів: вітчизняний і зарубіжний досвід» (керівник – професор Євгенія Калюга) та Яна Барановська, студентка 4-го курсу – тема наукової роботи «Реінжиніринг обліково-аналітичного забезпечення управління запасами» (керівник – професор Інна Лазаришина). Галузева конкурсна комісія за рейтинговою оцінкою допустила до участі в підсумковій науково-практичній конференції 35 робіт.

Другий етап конкурсу проходив у формі доповіді та активної наукової дискусії. Конкурсна комісія оцінювала якість презентації наукових робіт за критеріями, серед яких: оформлення роботи відповідно до вимог, обґрунтування актуальності та глибини проведеного дослідження, реальність авторських розробок і пропозицій, наявність публікацій, ступінь володіння матеріалом, вміння давати повні та обґрунтовані відповіді на поставлені запитання. 
Учасники конкурсу витримали високу конкуренцію і гідно представили свої перші наукові дослідження. 

Дипломами І ступеня (Ю. Шендерівська) та ІІ ступеня (Я. Барановська) підтверджено високий рівень подготовки зі спеціальності та схильність до науково-дослідної, експериментальної й пошукової діяльності. 
Бажаємо нашим переможцям успіхів на шляху до самореалізації і професійного наукового визнання, а їхнім керівникам − творчої наснаги та талановитих студентів!


Наталія Кузик,
доцент кафедри обліку та оподаткування

  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook