Кафедра біржової діяльності і торгівлі гідно представила університет на Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт

31 березня 2018 року

 Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт із галузей знань та спеціальностей, українські виші намагаються створити оптимальні умови для виявлення,  підтримки та творчого зростання обдарованої студентської молоді.

 
     29-30 березня 2018 року в Одеському національному політехнічному університеті відбувся 2-й етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», на якому успішно представили нашу Alma Mater магістри вищезазначеної спеціальності НУБіП – Крижній Владислав БорисовичСтепанченко Ольга ВікторівнаМартинов Володимир Володимирович.
 
 
 
     Цьому заходу передувала серйозна робота, насамперед, з підготовки змістовної дипломної магістерської роботи та її захисту у стінах рідного ВУЗу. Конкурс проводився  у два тури, I тур – у вищих навчальних закладах, ІІ тур – у базових навчальних закладах. Другий тур конкурсу проводився теж у два етапи: перший етап – рецензування робіт, другий етап – проведення підсумкової науково-практичної конференції. На завершальний етап конкурсу й були запрошені магістри спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» НУБіП.
 
 
      Галузевою конкурсною комісією Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» на ІІ-ий  етап конкурсу було відібрано 109 робіт із 39 вузів та 19 міст України.  За підсумками роботи журі у складі 23 членів із 17вузів України, диплом ІІ ступеня виборов Крижній Владислав Борисович за виконану роботу на тему «Алгоритмічна торгівля на фондових ринках», науковий керівник доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри біржової діяльності і торгівлі Резнік Надія Петрівна. Поважне журі відзначило високий науковий рівень підготовленої роботи, новизну та перспективність представленого дослідження, а також  сміливий вибір сучасної тематики дослідження.
 
      Перемогу у номінації «За найкраще висвітлення актуальних проблем розвитку галузі» виборола Степанченко Ольга Вікторівна за виконану роботу «Торгові стратегії на аграрному ринку», науковий керівник доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри біржової діяльності і торгівлі Резнік Надія Петрівна.
 
     У номінації «За оригінальність дослідження» перемогу виборов Мартинов  Володимир Володимирович за виконану роботу на тему «Інтернет трейдинг на біржовому ринку», науковий керівник кандидат економічних наук, доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі Кравченко Анна Станіславівна.
 

       Вітаємо магістрів-випускників та їх наукових керівників і бажаємо їм подальших наукових звершень.

       Ми пишаємося нашими талановитими студентами!

 
 
Любов Панкратова,

доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі

  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook