Вдало проведений День відкритих дверей – запорука вдалої вступної кампанії

30 березня 2018 року

    Сьогодні у рамках проведення Дня відкритих дверей в університеті на факультеті тваринництва та водних біоресурсів  відбувся аналогічний захід. Сюди завітали  майбутні випускники загальноосвітніх шкіл і коледжів зі своїми батьками з усієї України. Всього на факультет приїхали 97 школярів з 12 областей.

       З вітальним словом і короткою інформаціє про факультет до них звернувся декан Вадим Кондратюк. Він у своєму виступі розповів про майже 100-річну історію та сучасну структуру факультету, його кадровий потенціал, представив усіх завідувачів кафедр і надав інформацію чим кожен з них і його підопічних займається. Вадим Миколайович розповів про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті, про переваги навчання у нашому ВНЗ, підготовчі курси та олімпіади, які проводяться тут, про можливості міжнародного стажування, практичної підготовки та перспективу подальшого працевлаштування. Декан наголосив, що сьогодні ми рекламуємо всій факультет, який є одним з кращих на території нашої країни, і студенти тут навчаються найкращі, а щоб бути такими потрібно ставити високі вимоги до себе, вчитися і постійно самовдосконалюватися. Вадим Миколайович запросив усіх відвідати урочисті заходи до 120-річчя нашої alma mater, які відбудуться вже у травні. Він зазначив, що випускники факультету у більшості випадків є успішними людьми, тому кожен хто пов’язує своє майбутнє з навчанням тут може стати видатною особистістю, але для цього потрібно лише одне – вчитися і працювати над собою.

      Потому усі присутні переглянули відеофільм про факультет та ознайомилися з його матеріально-технічною базою. Майбутніх студентів вразили сучасні лекційні аудиторії, навчальні лабораторії, комп’ютерні класи, акваріуміальна, Голосіївська навчально-дослідна пасіка, лабораторії конярства, молока і м’яса, виставочні павільйони сучасного технологічного обладнання у свинарстві та птахівництві та багато інших.

     Тож сподіваємось, що із більшістю сьогоднішній гостей ми зустрінемось 21 квітня під час написання ІІ туру Олімпіади для вступників, а у подальшому зустрічатимемо вже як студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook