Доцентом кафедри терапії і клінічної діагностики Бойко Н.І. прочитана відкрита лекція на тему «Хвороби крові»

28 березня 2018, 16:55
     28 березня 2018 року о 10 05 в ауд. 109 блок Б відбулась відкрита лекція кандидата ветеринарних наук, доцента Бойко Наталії Іванівни з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин»» для студентів 3 курсу ОС «Бакалавр» на тему: «Хвороби крові».
     На лекції були присутні завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики, кандидат ветеринарних наук, доцент В.М. Костенко, викладачі кафедри, доценти: Н.Г. Грушанська, О.О.Павелиця, доцент кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І.О. Поваженка С.М. Ткаченко, доцент кафедри фармакології та токсикології Г.В. Бойко, вільні від занять студенти та співробітники. 
     Під час лекції студенти мали змогу отримати вичерпну відповідь щодо актуальності, етіології, патогенезу та лікування найбільш розповсюджених хвороб крові: анемії, геморагічного діатезу та гемобластозів. Лектор активно залучала студентів і викладачів  до діалогу, особливо щодо особливостей діагностики і лікування цих патологій.
     Присутні на відкритій лекції студенти та викладачі відмітили високий науковий рівень володіння матеріалом, актуальність та сучасність змісту лекції, різноманітність методів та прийомів подання матеріалу, вміння підтримувати дисципліну в аудиторії.
 
 
Завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики,
доцент В.М. Костенко
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook