1 місце серед найкращих колективів Києва

24 березня 2018, 9:52
Центр мистецтв та розваг Дніпровського району м. Києва

      Танцювальна група Народного ансамблю пісні і танцю «Колос» ім. С.А. Семеновського 24 березня з шаленим успіхом виступила в Центрі мистецтв та розваг Дніпровського району м. Києва на міському огляді художніх аматорських колективів. І знову 1 місце серед найкращих  колективів Києва! Глядачі стоячи аплодували артистам з НУБіП не ховаючи свого захвату від «Гуцульської сюїти» та «Циганського танцю».

Завдяки огляду балетна група мала можливість поділитися своєю творчістю, показати свої вміння та надихнутися виступами інших колективів, що є невід`ємним творчим досвідом. Балетна група гідно представила наш університет, показала публіці та високоповажному журі свою майстерність.
 Любов до української культури  привела колектив до перемоги. Самі ж учасники задоволені не тільки тим, що були нагороджені сертифікатом, а й тим що в їхні пам’яті назавжди закарбувалися яскраві спогади та щирі емоції. Вони й надалі готові захоплювати публіку своїм мистецтвом, популяризувати український народно-сценічний танець та здобувати ще більше перемог.
Організатори інших фестивалів  і конкурсів залюбки запросили наш колектив до участі, зокрема до Греції на Міжнародний фестиваль «Світ у твоїх долонях» та фестиваль «Шаханкая». Лишилося знайти спонсорів і прославляти наш університет по всьому світу.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook