Семінар на тему «Формування та функціонування Спільної рибної політики Європейського Союзу та шляхи її реалізації в Україні»

27 березня 2018 року
НУБіП України

 26 березня 2018 року на засіданні гуртка кафедри глобальної економіки «Глобалізація та європейська інтеграція» відбувся семінар на тему«Формування та функціонування Спільної рибної політики Європейського Союзу та шляхи її реалізації в Україні». Активну участь у круглому столі брали студенти магістри, спеціальності «Прикладна економіка» Сергієнко Юрій Андрійович, Литвиненко Наталія Анатоліївна та Сірий Євгеній В’ячеславович та викладачі кафедри глобальної економіки.

 

 Також активну участь взяла у семінарі Місар Марія Олександрівна провідний фахівець БУ «МТЦ з аквакультури» та консультант кафедри глобальної економіки одного з напрямів наукових досліджень «Формування та функціонування Спільної рибної політики Європейського Союзу та шляхи її реалізації в Україні». Нещодавно Марія прийняла участь у конференції «Молодь у вирішенні сучасних проблем аквакультури, рибництва та іхтіології» з науковою роботою на тему «Спіруліна - майбутнє» та зайняла третє місце і нагороджена Диплом III ступеня.


 

 На семінарі обговорювались такі питання: Державна підтримка аграрного сектору економіки України; Формування та функціонування Спільної рибної політики Європейського Союзу та її реалізація в Україні; Імпортозалежність сільськогосподарської продукції через призму впливу зростаючого глобального ринку.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook