Викладачі кафедри фізичного виховання провели профорієнтацію в Юрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів

27 березня 2018 року

23 березня 2018 року викладачі кафедри фізичного виховання Рима Дубовік і Олена Отрошко та заступник голови студентської ради НУБіП України Антоніна Мусій, зустрілися з адміністрацією і учнями Юрівської загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області. Учні десятого та одинадцятого класу, разом з класними керівниками, переглянули відеоролик про НУБіП України, з якого дізналися про історію заснування нашого університету, традиції, привілеї навчання в ньому та перелік спеціальностей, за якими можна здобути якісну вищу освіту.

Олена Отрошко ознайомила майбутніх випускників із гуманітарно-педагогічним факультетом, його спеціальностями, можливістю паралельного навчання за кордоном та перспективами майбутнього працевлаштування. Також відзначила, що НУБіП України має досить зручне розташування та розвинуту інфраструктуру.

Рима Дубовік розповіла слухачам про культурне та спортивне життя університету, його матеріально-технічну базу та екологічну місцевість. Учням було цікаво дізнатися про різноманітні змагання та спартакіади, в яких вже багато років приймають участь наші студенти, велику кількість спортивних секцій і абонементних груп, де кожна активна людина знайде заняття до душі.

Антоніна Мусій, заступник голови студентської ради НУБіП України, поділилася з присутніми цікавими історіями з різноманітного студентського життя.

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook