Жіноча збірна НУБіП України з баскетболу - перспективи на майбутнє!

22 березня 2018, 9:20

      Секція жіночого баскетболу, під керівництвом майстра спорту України міжнародного класу з баскетболу, Ірини Євтушенко, майже завершила ігри баскетбольного сезону 2017-2018 років. Цей спортивний сезон був досить вдалий для нашої збірної команди. Вона приймала участь в обласних, міських та районних змаганнях з баскетболу і майже завжди займала призові місця. В даний час команда приймає участь в першості студентської баскетбольної ліги України (регіональний етап). В активі команди перемоги над КНУ ім. Тараса Шевченка, КПІ ім. Ігоря Сікорського і поразка, в одне очко, від команди НУФВСУ (Національного університету фізичного виховання і спорту України). Попереду ще ігри з Національним педагогічним університетом ім. М.П. Драгоманова і КНУБіА (Київський Національний університет будівництва і архітектури).

 

 

     Також, активно проводиться і профорієнтаційна робота. Так, в навчальному корпусі №1, 15 березня 2018 року відбулась зустріч з батьками та ученицями Київського спортивного ліцею-інтернату та з вихованками секції баскетболу КДЮСШ «Чемпіон» міста Києва, де завідувач кафедри соціальної роботи та психології Віталій Шмаргун розповів про переваги та привілеї навчання в НУБіП України, а зокрема, на гуманітарно-педагогічному факультеті.

 

 

Тож, на наступний навчальний рік плануємо значне підкріплення нашої жіночої збірної команди з баскетболу, що дасть можливість та перспективу для успішного виступу в Вищій лізі Чемпіонату України.

 

Олена Отрошко,

 

викладач кафедри фізичного виховання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook