ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БІЗНЕС ДЛЯ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ

24 березня 2018 року

     CFA Institute Research Challengе є платформою для проведення щорічного глобального конкурсу, що надає студентам унікальну можливість професійного наставництва та інтенсивного навчання у галузі фінансової аналітики та професійної етики. Конкурс в Україні є найбільшим змаганням у регіоні EMEA  та входить в ТОП-2 у світі.

     Цього року Luxoft як глобальна компанія, діяльність якої зосереджена на інноваційних ІТ напрямах бізнесу, виступила предметом дослідження молодих спеціалістів. Luxoft - провідний постачальник послуг у сфері розробки програмного забезпечення та інноваційних ІТ-рішень з клієнтською базою по всьому світу, що складається головним чином з великих транснаціональних корпорацій. Володіючи глибокими знаннями саме у таких галузях як фінанси,  економіка, телекомунікації, енергетика, автомобільна промисловість, авіація і туризм, компанія незмінно перевершує очікування клієнтів за рахунок виняткового поєднання технологій, професійної компетенції, новаторства і найвищих стандартів якості. Luxoft підтримує міцні партнерські відносини з такими компаніями, як BoeingIBMDeutsche BankUBSHarmanAvayaAlstomSabreFordHotwire і багатьма іншими.

     Під керівництвом старшого викладача кафедри біржової діяльності і торгівлі Слободяник А.М. та доцента Рубана Ю.В.  студентська команда НУБІП України підготувала докладний аналіз компанії, що публічно торгується, і результати аналізу презентувала журі - фахівцям у галузі інвестування. У своїй презентації студенти обгрунтували розроблений ними інвестиційний проект щодо купівлі або продажу акцій компанії.
      Участь у конкурсі дала студентам унікальну можливість здобути практичні знання у галузі фінансового аналізу, навчитися складати фінансові звіти на рівні стандартів глобальних корпорацій і набути навичок проведення презентації англійською мовою.

   Колектив кафедри біржової діяльності і торгівлі НУБІП України щиро вітає команду студентів та їхніх наставників - викладачів кафедри біржової діяльності і торгівлі доцента Рубана Юрія Володимировича та старшого викладача Слободяник Анну Миколаївну з високим результатом  у престижному конкурсі!



     Від освіти нинішніх студентів залежить економічне благополуччя країни у майбутньому. Тому кафедра постійно тісно співпрацює у межах проекту CFA Institute Research Challenge, що навчає молоде покоління сучасного фінансового аналізу, критичного мислення та вмінню приймати інвестиційні рішення.


Надія Резнік,

завідувач кафедрою біржової діяльності і торгівлі 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook