Запорука успішної вступної кампанії – профорієнтація!

23 березня 2018 року

Вибір професії – це важлива і не легка справа, з якою не всі можуть впоратися, зважаючи на великий їх вибір на сучасному ринку праці. Тому профорієнтаційна робота є надзвичайно важливою, адже саме вона має на меті допомогти випускникам у виборі їхнього майбутнього.

З метою забезпечення якісного набору абітурієнтів на 2018 – 2019 навчальний рік кафедра англійської філології продовжила розпочату на початку нового навчального року профорієнтаційну роботу. Цього разу профорієнтаційні заходи здійснили доцент кафедри Христюк С. Б. і старший викладач Качмарчик С. Г. Відбулася зустріч із учнями чотирьох шкіл Оболонського району м. Києва.

Школярі отримали змістовну інформацію про умови вступу до НУБіП України, навчальний процес, сучасну матеріально-технічну базу університету, а також про участь та роль студентів у наукових, спортивних та культурно-масових заходах університету, студентське самоврядування, можливості стажування та практичного навчання студентів за кордоном.

У ході бесіди викладачі кафедри запросили випускників на навчання до гуманітарно-педагогічного факультету, детально описали можливості працевлаштування випускників та зосередили увагу на спеціальностях факультету.

 

доцент Христюк С. Б.,

старший викладач Качмарчик С. Г.

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook