Тримаємо руку на пульсі життя студентства

24 березня 2018 року

     Традиційно у четвер за розкладом чисельника в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження проводиться нарада за участю адміністрації інституту, старост академічних груп та студентської організації.
    На зустрічі 22 березня 2018 року, директор ННІ, професор Володимир Козирський акцентував увагу присутніх на завданнях, які окреслив ректор Станіслав Ніколаєнко на зборах старост НУБіП України, зокрема на важливості здобуття якісної освіти, морально-етичного виховання молоді, на розвитку та збереженні матеріально-технічної бази університету.

   Жваве обговорення старост викликали оновлені Правила призначення академічних стипендій у НУБіП України в частині додаткових балів до академічного рейтингу, який впливає на призначення стипендій студентам.
     Приємним моментом зібрання стало вручення сертифікатів про успішне закінчення курсу виробничого навчання магістрами ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження на дочірньому підприємстві корпорації LG HEESUNG Electronics Poland (м. Млава, Польща).

     В рамках співпраці НУБіП України та Центру освітнього консалтингу (CDE) магістри-енергетики мали змогу пройти виробничу практику на провідних підприємствах-виробниках електроніки в Польщі. У 2017 році даною можливістю скористались 32 майбутні енергетики.
     Студенти протягом практики ознайомились з сучасним виробництвом, отримали досвід роботи на складному комп’ютеризованому обладнанні, оцінили вимоги до кваліфікації фахівців для подібного виробництва. Окрім того, як майбутні керівники, здобули важливий досвід роботи в мультинаціональному колективі.

Волошин С.М.,
заступник директора
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook