Цікаві зустрічі тривають

21 березня 2018 року

20 лютого 2018 р. студенти першого курсу гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», у рамках співпраці із Державною бібліотекою України для юнацтва, мали приємну нагоду живого спілкування з неординарною особистістю: талановитим фотографом, письменником, сценаристом, військовим журналістом, автором бестселерів «Аеропорт» та «Рейс» Сергієм Лойком.

 
Сергій Лойко – американський кореспондент та фотограф, що спеціалізується на висвітленні військових конфліктів і революції, серед яких події в Україні, Чечні, Афганістані та Іраку. Він був єдиним іноземним кореспондентом, який провів чотири дні в обложеному російськими бойовиками Донецькому аеропорту в кінці жовтня 2014 р. 2015 р. – лауреат однієї з найвищих нагород американської журналістики. Нещодавно зняв документальний фільм «Гібридна війна». 
 
 
 
Під час зустрічі пан Сергій ділився своїм баченням конфлікту на сході України і говорив про особливості військової журналістики, про те, чому він пише саме художні тексти про події, і як різні формати документування конфлікту працюють в ширшому інформаційному полі.
 
Прочитане і почуте нікого не залишило байдужим. Після спілкування ми мали чудову можливість взяти автограф у автора та зробити фото на пам'ять.
 
Будемо сподіватися на нові цікаві зустрічі!
 
Максим Іващук
староста групи МВ-17001б,
Людмила Лановюк 
куратор групи МВ-17001б
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook