Науково-методична рада. Пропонуємо нові підходи в освітній діяльності.

21 березня 2018 року

IMG 4173На засіданні науково-методичної ради, яке відбулось 20.03.2018 р., розглядалися «Положення про порядок організації практик за кордоном у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» та «Положення про академічну доброчесність у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут».

Зміст «Положення про порядок організації практик за кордоном у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» презентував координатор з міжнародних проектів Олег Фльонц, який розповів про міжнародний досвід реалізації практичних завдань студентами на фірмах Польщі, Німеччини та Швейцарії. Дискусійні питання вплинули на рекомендаційні пропозиції щодо зміни умов стажування студентів за кордоном.


Зокрема, завідувач кафедри лісового і садово-паркового господарства Василь Кузьович запропонував, щоб у звітності практикантів відображувались набуті професійні компетентності та демонструвались у постерних презентаціях. Механізми регулювання навчальних практик за кордоном у документообігу факультетів цікавили заступника декана агроінженерного факультету Василя Бунька та декана факультету економіки та природокористування Любов Ярему, які пропонували відпрацювати єдину структуру роботи для усіх факультетів.

IMG 4172

Для налагодження ефективної педагогічної взаємодії та на реалізацію чинного Закону України «Про освіту» від 05.09.2017 р. № 2145-VІІІ, що запровадив і формалізував єдині, для всіх рівнів освіти, види порушень академічної доброчесності (академічний плагіат, самоплагіат, фабрикація, фальсифікація, списування, обман, хабарництво, необ’єктивне оцінювання) в роботу інституту впроваджується «Положення про академічну доброчесність у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут», з яким ознайомила заступник директора з навчальної та навчально-методичної роботи Степанія Білик.

IMG 4174

На порядку денному обговорювались пропозиції до «Положення про планування та облік роботи у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут». Завідувач навчальним відділом Галина Христенко ознайомила присутніх з інноваційними змінами даного положення та звернулась з пропозицією до завідувачів відділів, деканів факультетів, завідувачів кафедр внести на розгляд квітневої науково-методичної ради сформульовані види робіт, які будуть реалізовуватись в інституті.

IMG 4175IMG 4171

Секретар науково-методичної ради Ольга Макух підсумувала методичні досягнення науково-педагоічних працівників за місяць, представила до розгляду та затвердження методичні рекомендації, вказівки викладачів кафедр.

Ольга Макух,
секретар науково-методичної ради
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook