Вступна кампанія 2018 року – у полі зору декана

21 березня 2018, 14:30

20 березня на факультеті відбулася чергова зустріч декана із завідувачами кафедр та їх колективами. Метою її проведення було обговорення стану виконання плану профорієнтаційних заходів науково-педагогічними працівниками серед випускників шкіл, виклики, які стоять перед факультетом з огляду на вступну кампанію 2018 року, організації Дня відкритих дверей в Університеті та на факультеті, а також питання належного відношення викладачів та студентів до навчального процесу.

Керівник кожного структурного підрозділу факультету коротко відзвітувався стосовно проведеної профорієнтаційної роботи, кількості залучених випускників шкіл до участі в університетській олімпіаді для вступників та Дні відкритих дверей.

Доцент кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи, а за сумісництвом – голова Приймальної комісії Університету Віктор Шевчук ознайомив присутніх з особливостями вступної кампанії 2018 року. Зокрема, він наголосив, що в 2018 році останній дзвоник пролунає для 200 тисяч українських абітурієнтів – найменшої кількості за всі попередні роки. Тому цього року, як ніколи, йде конкуренція серед навчальних закладів за майбутніх студентів.

Юрій Харкевич


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook