Енергетики НУБіП посіли призові місця на всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

21 березня 2018 року

     Студенти кафедри електричних машин і експлуатації електрообладнання ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження взяли участь у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини та апарати», що відбувся на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського.

     Цього року на конкурс було подано 115 студентських наукових роботи (174 автори), представлених студентами 21 ВНЗ України.
   За результатами попереднього рецензування галузевою конкурсною комісією було визначено 44 кращих наукових робіт. Авторів цих робіт було запрошено на підсумкову науково-практичну конференцію, яка пройшла на базі кафедри електричних машин та апаратів Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського.

     ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження у ІІ турі представляли дві роботи, які виконувались на кафедрі електричних машин і експлуатації електрообладнання. Перша з них – «Заглибний асинхронний двигун з магнітною рідиною для біореакторів», автор Вільчинський А.М., студент другого курсу магістратури дослідницької програми підготовки (науковий керівник д.т.н., проф. Заблодський М.М.). Друга – «Розробка лінійного вібраційного пристрою для потреб сільськогосподарського виробництва» – автор Босик В.А., студент третього курсу (науковий керівник к.т.н., Сорокін Д.С.).

    Призові місця розподілялись за результатами виступів на підсумковій науково-практичній конференції, дискусій серед учасників та незалежного оцінювання з боку членів галузевої комісії, до складу якої входили провідні фахівці України зі спеціальності «Електричні машини та апарати», у тому числі викладачі кафедри електричних машин і експлуатації електрообладнання НУБіП України – професор Заблодський М.М. та к.т.н., старший викладач Сорокін Д.С.

     За підсумками двох днів виступів та обговорень студенти Андрій Вільчинський та Віталій Босик зайняли друге та третє призові місця.

     Вітаємо молодих науковців та їх керівників і бажаємо продовжувати свої наукові пошуки у стінах рідного університету!

Володимир Козирський,
директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook