Визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціальності "Лісове господарство"

19 березня 2018 року

У ННІ лісового і садово-паркового господарства завершився І етап Всеукраїнської студентської  олімпіади зі спеціальності "Лісове господарство". У змаганні за першість взяли участь 25 студентів старших курсів та скороченого терміну навчання.

Серед конкурсних завдань на учасників очікували тестові запитання різного рівня складності із фахових лісівничих дисциплін - дендрології, лісівництва, лісової таксації, лісових культур  тощо, а також і практичні завдання - ідентифікація ботанічних, дендрологічних, зоологічних, ентомологічних, фітопатологічних зразків.

Після  двох напружених годин інтелектуальної боротьби організаційний комітет визначив переможців: І місце - Максим Царук, магістр 1-го р.н., ІІ місце розділили між собою Ростислав Лахович, магістр 1-го р.н. та Анатолій Макаревич, студент 3 курсу, 3 групи (с.т.),  ІІІ місце - Дмитро Кляпчук, магістр 1-го р.н. та Максим Фесюк, студент 1-го курсу, 3 групи (с.т.).

Переможці І етапу матимуть честь представляти НУБіП України на ІІ етапі Всеукраїнської студентської  олімпіади зі спеціальності "Лісове господарство", що відбудеться 23-25 травня 2018 р. у м. Житомир, на базі Житомирського національного агроекологічного університету. Впевнені, що переможці достойно представлять НУБІП України, а відтак бажаємо успіхів та нових  перемог!

Ганна Лобченко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook