Майбутні перекладачі успішно пройшли випробування ректорським контролем знань

16 березня 2018, 18:00

16 березня було проведено оцінювання якості знань студентів четвертого курсу гуманітарно-педагогічного факультету  за напрямом  підготовки “Філологія”. Студенти мали змогу пройти електронне тестування з метою перевірки залишкових знань з теоретичних та практичних дисциплін, зокрема: історії основної іноземної мови , порівняльної лексикології, лінгвокраїнознавства, перекладознавства, стилістики основної іноземної мови, практичного курсу основної іноземної мови.

Структура тестових завдань була різноманітна. Студенти виконували тести з множинним, перехресним, альтернативним вибором відповідей. Такий вид тестів дав змогу чітко оцінити реальні знання.

Випускники хвилювалися, але це не завадило їм виконати тестування на належному рівні. Викладачі кафедри доклали багато зусиль, щоб дисципліни, котрі вивчаються на кафедрі були добре засвоєні.

Вітаємо викладачів і студентів з успішним складанням електронного тестування, бажаємо успіхів під час державної атестації та вступу до магістратури за спеціальністю 035.03 – Філологія (германські мови та літератури (переклад включно).

Доцент кафедри романо-германських мов і перекладу ,
О.В. Бабенко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook