Відкрите лекційне заняття на тему: «Цінні папери - об’єкти торгівлі на біржовому фондовому ринку»

5 березня 2018 року

     02 лютого 2018 року на економічному факультеті старший викладач кафедри біржової діяльності та торгівлі, кандидат економічних наук Лідія Жайворонок провела відкрите лекційне заняття з дисципліни «Біржовий фондовий ринок» для студентів курсу  спеціальності «Фінанси і кредит» на тему «Цінні папери – об’єкти торгів на біржовому фондовому ринку».

 

     На занятті були присутні завідувач кафедри, доктор економічних наук, професор Надія Резнік, заступник декана економічного факультету, ст. викладач Віталій Нагорний, доценти кафедри біржової діяльності і торгівлі – Валентина ЯворськаЛюбов Панкратова та доцент кафедри фіскальної політики і страхування Руслана Мамчур.

 

     Під час лекційного заняття студенти розглянули питання розвитку і функціонування ринку цінних паперів та похідних (деривативів) в Україні; обговорили здійснення державного регулювання та контролю за емісією і обігом цінних паперів та похідних (деривативів) на території України. Також на занятті було узагальнено  чинники  розвитку фондового ринку України.

        В ході заняття студентами було засвоєно основні види цінних паперів та особливості їх обігу на фондовому ринку.


Лідія Жайворонок,
 
старший викладач кафедри біржової діяльності і торгівлі 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook