МОРОЗНА ПОГОДА НЕ ЗАВАДА ПРОФОРІЄНТАЦІЙНІЙ РОБОТІ

5 березня 2018 року
Гусятинський коледж ТНТУ ім. І. Пулюя

Нещодавно відбулася презентація факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК нашого університету в Гусятинському коледжі ТНТУ ім. І. Пулюя, що на Тернопільщині. Профорієнтаційна робота, що була проведена доцентом кафедри процесів і обладнання переробки АПК Володимиром Василівом, зацікавила присутніх студентів- майбутніх випускників.

Їм дуже сподобалася презентація Національного університету біоресурсів і природокористування України, а також нашого факультету. Студенти активно запитували про умови вступу на спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті, особливості навчання, історію НУБіП України і викладацький склад. Їм було цікаво дізнатись, що за версією видання QS World University Rankings, університет отримав найвищу кількість балів серед усіх вузів України за критерієм «НПП зі ступенем кандидата наук».

Студенти охоче слухали Володимира Павловича, та поділилися своїми думками стосовно візиту так: «Ми неодноразово бачили виступи декана Лариси Баль-Прилипко у студіях «Сніданку з 1+1», та передач Нового каналу, проте не могли повірити, що співробітники цього університету зможуть розповісти нам про роботу закладу особисто. Звісно кожен з нас хоче стати студентом найпрестижнішого аграрного вишу країни!».


Викладач поділився з учнями своїм досвідом роботи в університеті, та надав усі необхідні контакти. Сподіваємося, що факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК зможе втілити мрії багатьох перспективних українців, надавши їм якісну освіту європейського рівня!

 

Юрій Сухенко

завідувач кафедри процесів і

обладнання переробки продукції АПК

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook