На кафедрі педагогіки відбувся І етап Всеукраїнських студентських олімпіад з дисципліни "Педагогіка" та спеціальності "Професійна освіта"

24 лютого 2018 року

Вихованці кафедри педагогіки неодноразово були переможцями і призерами ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з педагогіки. І цього року вони готові поборотися за звання кращих зі студентами вищих навчальних закладів непедагогічного профілю, але не тільки з дисципліни "Педагогіка", а й зі спеціальності "Професійна освіта", адже цього року здійснено перший набір студентів на цю спеціальність.

22 лютого 2018 року кафедрою педагогіки проведено І етап олімпіад зі спеціальності "Професійна освіта" та дисципліни "Педагогіка". Участь у ній взяли студенти гуманітарно-педагогічного факультету, зокрема й першокурсники спеціальності "Професійна освіта".

Переможцями стали Максим Таран, Марина Бондаренко, Ангеліна Крайнюкова, Максим Банніков (зі спеціальності "Професійна освіта"), Ірина Ткаченко, Ольга Приходько, Олег Мороз (з дисципліни "Педагогіка").

У квітні місяці відбудеться ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Професійна освіта", який буде проходити в Українській інженерно-педагогічній академії (м. Харків). З педагогіки наші підопічні будуть боротися у Національному університеті "Львівська політехніка".

Ми покладаємо великі надії на цьогорічних конкурсантів, бажаємо їм успіху, віримо у чесну боротьбу і справедливе суддівство, тож нехай переможуть найкращі!

Світлана Виговська, Леся Маценко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook