Цифрове перетворення освіти 2018

21 лютого 2018, 10:25

      Уже третій рік поспіль спільнота «Навчаємося з Google» проводить Всеукраїнський освітній Форум, присвячений міжнародному Дню безпечного Інтернету.
      Коротка довідка: Google Educator Groups – це добровільні об’єднання вчителів по всьому світу. Українська спільнота налічує 5487 учасників, організована у 2015 році з метою спілкування та взаємопідтримки в питаннях ІТ та педагогіки.
      Цього року форум відбувся 20 лютого, а серед запрошених педагогів була Олена Кузьмінська. Обмін досвідом з колегами, позитив і креативність, нові знайомства, інструменти, ідеї, проекти – так можна охарактеризувати цю подію та її учасників. Різними були і пропоновані активності.
        Тематичні сесії Форуму: цифрова креативність; обмін повагою.

     Цифрові майстерні: право на приватність, мобільні додатки як інструмент дослідника, робототехніка у навчанні, кодуємо на Android, світ практичної електроніки, як запобігти кібербулінгу, використання VR та AR.

     Бар-кемп: педагогічна креативність, цифровізація закладу освіти, заклади вищої освіти, інструменти перетворення, цифрові помічники.

      Кожен учасник мав змогу бути і в ролі учня, залученого до командної роботи, і дослідника, що визначає за допомогою датчиків у власному смартфоні гучність дискусій різних майстерень, і у ролі інженера – експериментатора, і у ролі спікера.
     Ідеї та напрацювання вже прямують разом із учасниками форуму до навчальних закладів України, щоб зробити навчання та професійне спілкування більш сучасним.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook