Олег Трохимець – переможець Міжнародного конкурсу «Інформаційні технології в освіті: добро чи зло?»

24 лютого 2018 року

     Науково-дослідна робота студентів є ефективним методом підготовки якісно нових фахівців у вищій школі. Вона розвиває творче мислення, індивідуальні здібності, дослідні навички студентів, дозволяє здійснювати підготовку ініціативних фахівців, розвиває наукову інтуїцію, творчий підхід до сприйняття знань і практичне застосування їх для вирішення завдань і наукових проблем.

     Організація навчально-дослідної роботи студентів є важливим чинником підвищення ефективної професійної підготовки майбутнього фахівця у вищому навчальному закладі передусім тому, що передбачає індивідуалізацію навчання, дає змогу реалізовувати особистісно орієнтоване навчання, розширює обсяг знань, умінь та навичок студентів, сприяє формуванню активності, ініціативи, допитливості, розвиває творче мислення, спонукає до самостійних пошуків.

     

     Студент першого року навчання Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження Трохимець Олег взяв участь у Міжнародному конкурсі студентських науково-дослідних робіт «Інформаційні технології в освіті: добро чи зло?», який організувала кафедра іноземних мов Харківського національного автомобільно-дорожнього університету.

     До участі в конкурсі допускалися оригінальні самостійно підготовлені роботи студентів за темою конкурсу іноземними мовами: – англійською: “Information technologies ineducation: goodorevil?”.
     При оцінюванні конкурсних робіт було враховано актуальність та оригінальність ідей, логіку викладення, рівень володіння іноземною мовою.

     Олег став переможцем Міжнародного конкурсу студентських науково-дослідних робіт та виборов III місце в номінації «Креативний підхід».

 

Козирський В.В.,
директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook