Декан Лариса Баль-Прилипко про переваги навчання в НУБіП і закупку продуктів в ефірі телеканалу 1+1 (ВІДЕО)

23 лютого 2018 року
За визначенням безпечний харчовий продукт - це харчовий продукт, який не справляє шкідливого впливу на здоров’я людини та є придатним до споживання.
 
Відрізнити «на око» безпечні продукти від небезпечних практично неможливо, це підтверджується лабораторними дослідженнями.
 
Не менш важливим фактором є  готовність українського споживача купувати товар, не дивлячись ні на терміни реалізації, ні на документи, які підтверджують безпечність продуктів харчування.
 
Як правильно робити закупки, що повинен знати фахівець з якості та переваги навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України у ранковій програмі СНІДАНОК з 1+1 розказує декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, доктор технічних наук, професор Лариса Баль-Прилипко.
 
 

 

 

Владислав Сухенко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook