В НУБіП України відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з філософських дисциплін

22 лютого 2018 року

Ніхто не знає своїх сил, поки не спробує...
Й.В.Гете

З метою поглиблення знань студентів з філософських дисциплін, розвитку креативного і критичного мислення, актуалізації та популяризації філософської освіти та науки, на базі гуманітарно-педагогічного факультету силами НПП кафедри філософії 22 лютого 2018 року був проведений перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з філософських дисциплін (філософія, релігієзнавство, логіка, філософія науки та інноваційного розвитку).

У заході взяли участь понад 150 студентів з різних факультетів нашого Університету. Найбільш активними виявилися студенти-бакалаври гуманітарно-педагогічного факультетів, факультетів аграрного менеджменту, агробіологічного, ветеринарної медицини, захисту рослин, біотехнологій та екології, механіко-технологічного, юридичного, харчових технологій. Не залишились осторонь і магістри з навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження.

 

В ході олімпіади студентам були запропоновані різнорівневі тестові та творчі завдання, які вимагали застосування нестандартних підходів і поглиблених знань з філософських дисциплін. Так, одним із завдань було написання есе на задану тему та визначення філософських асоціацій із запропонованими предметами тощо.

Студенти із запалом, натхненням та зацікавленістю працювали над своїми роботами. Тому,з нетерпінням чекаємо підведення підсумків, визначення переможців, що представлятимуть наш Університет у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з філософії, який відбудеться у КНУ ім. Т.Шевченка.

Інна Савицька,
доц. кафедри філософії

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook