Майстер-клас «Оптимізація молочного бізнесу»

22 лютого 2018 року
     21 лютого 2018 року в м. Києві відбувся майстер-клас «Оптимізація молочного бізнесу» (на досвіді ферми «Промінь», Миколаївська обл.) у рамках міжнародної виставки «Агро енімал шоу» організоване журналом «Тваринництво сьогодні». Активну участь прийняли співробітники кафедри терапії і клінічної діагностики Національного університету біоресурсів і природокористування України доцент Голопура Сергій Іванович та доцент Бойко Наталья Іванівна разом із студентами 2 го курсу ОР «Магістр» програми «Превентивні ветеринарні технології». У майстер класі прийняли також участь фахівці з багатьох молочних господарств України, виробники та постачальники кормів, представники вищих навчальних закладів та наукових установ. 
     Метою заходу був обмін досвідом у сфері ведення молочного бізнесу в Україні та нагальних проблем пов’язаних із годівлею, станом здоров’я корів та пошуків оптимальних методів його контролю, щоб зробити молочний бізнес ефективнішим. Під час заходу своїм досвідом поділились директор С. Ясевин  та керівник ферми В. Небарачок (СТОВ «Промінь»), а також представники всесвітньо відомих компаній, таких як BASF SE – Лампертхайм / Німеччина Роберт Рюле, Валакта (Канада), Жан Бріссон та Afimilk (Ізраїль-Україна) Пономаренко Володимир. 
     Перед учасниками зібрання виступили керівники ферми та представники вищевказаних компаній, які спрямовують усі зусилля на те, щоб зробити молочний бізнес ефективнішим. Представники кількох країн-учасниць (Німеччини, Канади, Ізраїлю), а також, України та Білорусії обговорили різні аспекти ведення молочного бізнесу, такі як: менеджмент та управління персоналом, годівля, ветеринарне забезпечення, утримання тварин на молочній фермі. 
     У ході майстер-класу студенти магістратури отримали багато прикладних знань та сучасних підходів до ведення молочного тваринництва. Ознайомилися з матеріалами та перейняли досвід провідного молочного господарства України. 
Сергій Голопура, 
доцент кафедри терапії і клінічної діагностики

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook