Журналістика: і професія, і покликання…

22 лютого 2018 року

 Журналістика – не тільки професія, а й спосіб життя.
Анатолій Москаленко

  

21 лютого, у Міжнародний день рідної мови, кафедра знову вирушила на зустріч із майбутніми абітурієнтами. Цього разу – до школи № 81 Дніпровського району м. Києва, девізом якої промовисто звучать слова: «Підтримати на злеті!»

 

Випускникам розповіли про переваги навчання в одному з найпотужніших вишів країні – НУБіП, і з особливою гордістю – про гуманітарно-педагогічний факультет, який дійсно може «підтримати на злеті»,  надати путівку в життя,  допомогти здобути престижні спеціальності («Журналістика», «Міжнародні відносини», «Психологія», «Філологія» та ін.).

 
 

Старшокласники мали змогу переглянути проморолики про факультет та університет. Неабиякий інтерес у присутніх викликало те, що вже на першому курсі вони й самі зможуть відзняти, озвучити та змонтувати такі матеріали, спробувати себе в ролі сценаристів, режисерів, операторів, ведучих, адже наш факультет має потужні бази практик, належні умови та новітнє технічне обладнання для відпрацювання умінь та навичок, необхідних для сучасного журналіста. До послуг майбутніх журналістів – фото- та телестудія, університетські видання.

 

 

     

У Міжнародний день рідної мови особлива увага надавалася тому, що журналіст – це творча особистість, яка майстерно володіє словом.  Випускникам розповіли про умови творчого заліку, перша сесія якого розпочнеться 24 лютого, про вимоги до творчої роботи та критерії оцінювання. Старшокласники отримали корисну інформацію і про загальні умови вступної кампанії 2018 в нашому університеті.

 

Чому нині затребувані інформаційники, публіцисти, аналітики, які переваги здобуття фаху в НУБіП, у чому полягає специфіка навчання, як організоване дозвілля студентів – на ці та інші питання відповідали ст. викл. О. Балалаєва та доц. І. Вакулик. А ще знайомилися, спілкувалися, переконували, роз’яснювали, малювали хмаринки та перспективи, демонстрували відео, коментували фото, агітували та запрошували на навчання.  

  

Доц. І. Вакулик,
ст. викл. О. Балалаєва

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook