І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація»

20 лютого 2018, 13:00
м. Київ, НУБіП України, корпус №12, ауд. 400 Д

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №1572 від 06.12.2017 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської Олімпіади у 2017/2018 навчальному році», Національний університет біоресурсів і природокористування України призначений базовим закладом вищої освіти зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» для закладів вищої освіти України.

20 лютого 2018 р. на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України та факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» серед студентів ОС «Магістр» 1 року навчання. Кафедрою, що забезпечила підготовку студентів до участі у І та ІІ було призначено кафедру стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції.

 

 

В олімпіаді взяли участь 16 студентів зі спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно вимірювальна техніка», спеціалізація «Якість, стандартизація та сертифікація».
Відповідальними за проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» були завідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції, професор, д.т.н. Сухенко Владислав Юрійович та доцент кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції, к.т.н Слива Юлія Володимирівна.
Завдання олімпіади включали тестову частину та співбесіду з основних дисциплін спеціалізації: «Аудит і сертифікація», «Управління якістю», «Міжнародна та регіональна стандартизація».
      Переможцями стали:
• Генчевська Олена Михайлівна;
• Черевашко Денис Ігорович;
• Шилюк Віталій Михайлович.

Загалом І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» продемонстрував достатньо високий рівень фахової підготовки майбутніх фахівців.



Вітаємо переможців! Бажаємо успіхів у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація»!

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook