Немішаївський агротехнічний коледж відкрив двері для вступників

20 лютого 2018 року

      Невдовзі перед майбутніми абітурієнтами постане переломний момент у їхньому звичному житті, доведеться змінювати дитинство на зрілість, прийняти нові правила, нові ритми, нові обличчя. Визначитися з уподобаннями, пріоритетами та особистим шляхом: ким стати? Куди піти навчатися? Вибір професії – важке питання, над яким задумується більшість абітурієнтів.

    Знайти відповіді на ці запитання запропонував Немішаївський агротехнічний коледж, який провів День відкритих дверей. Участь у ньому взяли старшокласники загальноосвітніх шкіл Київської області. Майбутні абітурієнти та їхні батьки й усі охочі мали чудову нагоду відвідати навчальний заклад.

     Привітав абітурієнтів директор коледжу Володимир Альохін. Він розповів про коледж, його традиції, зв’язки з підприємствами і роботодавцями.

     Відповідальний секретар приймальної комісії Олександр Санченко зазначив, що з самого ранку ми із задоволенням зустрічаємо тих людей, які зацікавились нашим навчальним закладом. Стало традицією, саме в такі дні, зустрічатися нам з вами для того, щоб презентувати наш коледж, для того щоб розповісти про наші професії, щоб розказати як навчаються життю, що нового відкривають для себе в житті наші студенти.

     Кожен завідувач відділенням ознайомив зі своїми спеціальностями та перспективами працевлаштування. А затим – провели екскурсію коледжем: молодь та їх батьки оглянули навчальні аудиторії, гуртожиток та їдальню. Викладачі показали свої майстер-класи зі спеціальностей.
     Такі зустрічі стали вже традиційними, адже вони дають змогу ближче познайомитись із напрямами підготовки, лабораторіями та кабінетами відповідних професій коледжу, безпосередньо поспілкуватися із керівництвом і викладачами.

     А для тих, хто не відвідав коледж цього разу, наступна така можливість буде 17 березня 2018 року. Колектив буде радий вас бачити!

Антоніна Костромська,
завідуюча бібліотекою

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook