СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ

16 лютого 2018 року

День Святого Валентина ще іменують Днем усіх закоханих. Свято — неофіційне і не є вихідним, проте активно відзначається молоддю щорічно 14 лютого. День Валентина прийшов до нас з-за кордону і дуже скоро став одним з найпопулярніших молодіжних свят. Достовірних даних про те, де саме зародилася традиція святкування — немає, одні вважають батьківщиною знаменного дня — Англію, інші — Францію. За переказами, День Святого Валентина вшановує великомученика Валентина — священика, який всупереч наказу імператора Клавдія ІІ, що забороняв молодим чоловікам мати сім'ю, таємно вінчав закоханих.
Щороку 14 лютого молоді люди, що мають пару, дарують своїм половинкам різноманітні подарунки — «валентинки» — символічні листівки у формі сердечок, які містять признання в коханні, найчастіше у віршованій формі; солодощі, виготовлені в тій же «серцевій» формі або які зображують фігурки Купідона — бога любові;  м'які іграшки та сувеніри.
Очевидно, що головні символи свята повинні бути виконані в яскравих червоних і рожевих тонах — кольорах, що означають пристрасть і полум'я почуттів.
Саме в таких тонах корпус №12 зустрічав студентів. В стінах нашого факультету літав Купідон і всім дарував прекрасний настрій, любов і щастя. Вже традиційно в нашому корпусі проходила реєстрація всіх закоханих ветеринарів, а в гуртожитку №6 проведений конкурс на кращу «Валентику».

Все було дуже урочисто. Червоно-біла арка, святкові свідоцтва, стрічки вірності, гадання на імена майбутніх наречених та побажання до свята. Свідки звичайно самі студенти, які погодилися зареєструвати свої почуття!

Дякуємо Всім організаторам за те, що нагадали, що в такий складний час все одно потрібно дарувати любов всім оточуючим, адже часом нам всім цього так не вистачає!

Сергій Деркач
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook