Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС

13 лютого 2018 року
НУБіП України

 Співробітники кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька приєднались до відкриття Модуля «Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС» та відвідали Вступну лекцію «Устрій та законодавча система ЄС», що відбулася 12 лютого 2018 року о 8.30 год. на факультеті ветеринарної медицини Університету біоресурсів і природокористування України, яку організовано кафедрою ветеринарно-санітарної експертизи.
 Модуль реалізується в рамках проекту Жан Моне: 587548-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-MODULE “EU Food Safety Control” Програми Європейського Союзу Еразмус+.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook