Профорієнтація в Летичівському НВК №1

22 грудня 2017 року

 19 грудня 2017 р. за сприянням доцента кафедри соціальної роботи та психології гуманітарно-педагогічного факультету Костюка Дмитро Андрійовича було проведено профорієнтаційну роботу у стінах рідної гімназії студенткою Економічного факультету 3-го курсу (спеціальності облік і аудит) Панічевою Тетяною. Студентка зустрілася із вихованцями старших класів Летичівського навчально-виховного комплексу №1 «Загальноосвітня школа» у місті Летичів, Хмельницької обл.

На зустрічі Тетяна розповіла про історію та структуру університету, ознайомила старшокласників із правилами прийому на 2018 р., особливостями навчання та стажування за кордоном, про можливість реалізувати свій творчо-науковий потенціал у ході навчання в нашому університеті. Зосередила увагу присутніх на нових перспективних спеціальностях: «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Професійна освіта», «Філологія», «Психологія», «Соціальна робота», «Журналістика».

Розповсюдила серед майбутніх абітурієнтів рекламні буклети і поінформувала про напрями наукової роботи, особливості студентського життя, традиції та здобутки університету. 

 

 

 

Дмитро Костюк

 

доцент кафедри соціальної роботи та психології

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook