Футбол в НУБіП України

8 лютого 2018 року
НУБіП України

Футбол – це більше ніж спорт!

Футбол – найпоширеніший вид спорту в усьому світі, а футбольні вболівальники, з усіх, найзапекліші. Ось і в нашому університеті секція з футболу є найпопулярнішою серед студентів, а змагання збирають найбільшу кількість шанувальників.

За даними анкетування під час «Школи першокурсника», близько сорока відсотків усіх бажаючих відвідувати спортивні секції, віддали перевагу футболу. Особливо приємно те, що серед прихильників гри мільйонів чимало представниць прекрасної статі. Сприяє популяризації футболу в НУБіП України і спортивно-матеріальна база, а саме: футбольне поле стандартних розмірів, на якому відбуваються матчі, як університетського так і всеукраїнського масштабу; майданчик зі штучним покриттям для міні-футболу; ігрова зала та екологічно чисте повітря.

Футбольна родина НУБіП України налічує чотири збірних команди студентів та одну збірну науково-педагогічних працівників. Усі команди систематично приймають участь у змаганнях різного масштабу, а саме:

- студентський футбольний клуб «Любомир» НУБіП під керівництвом головного тренера Сергія Живого і тренера Артема Іллічова, бере участь у чемпіонаті України з футболу серед юнаків до 19 років (U-19). На фото тренування збірної в січні 2018 року:

- збірна НУБіП України з футболу під керівництвом викладача кафедри фізичного виховання  Віктора Яічника, бере участь в чемпіонаті та кубку Футбольної асоціації студентів Києва, де перемігши команду «Економіст» КНЕУ з рахунком 5:2 пройшла до наступного туру змагань

- чоловіча збірна НУБіП України з футзалу під керівництвом завідувача кафедри фізичного виховання Миколи Костенка, змагається в чемпіонаті та кубкові Футбольної асоціації студентів Києва з футзалу, де зігравши в нічию з командою ФК «ІКВС» (інститут кримінально-виконавчої служби) 3:3, пройшла до наступного туру змагань. Також, у листопаді 2017 року, збірна брала участь у Першості з футзалу серед команд закладів вищої освіти, що розташовані на території Голосіївського району міста Києва, де стала срібним призером.

- жіноча збірна НУБіП України з футзалу під керівництвом викладача кафедри фізичного виховання Олени Отрошко та старшого викладача Валерія Прохніча, бере участь в чемпіонаті та кубку Футбольної асоціації студентів Києва з футзалу. А найбільшим здобутком жіночої збірної стала яскрава перемога в першості з футзалу серед команд закладів вищої освіти, що розташовані на території Голосіївського району міста Києва в листопаді 2017 року. Жіноча збірна НУБіП України з футзалу запрошує до своїх лав дівчат, котрі мають навики гри у футбол та хочуть спробувати свої сили в нашій команді на тренування у вівторок і четвер о 15:00 до ігрової зали навчального корпусу №9 НУБіП України.

- збірна команда науково-педагогічних працівників НУБіП України теж порадувала своїми успіхами, ставши Чемпіонами у відкритій першості з футзалу серед науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, що розташовані  на території Голосіївського району міста Києва в грудні 2017 року

В найближчих планах збірних НУБіП України ретельна підготовка та вдала участь у другому колі футбольних і футзальних змагань сезону 2017-2018 років.

Тож, побажаємо нашим командам успіхів та найвищих футбольних досягнень!

Олена Отрошко,

викладач кафедри фізичного виховання 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook